Marieloes de Jonge

Ik ben Marieloes de Jonge, GZ-psycholoog, en 15 jaar werkzaam als therapeut, behandel coördinator, regiebehandelaar en manager binnen de geestelijke gezondheidszorg. Ik ben in hard en nieren hulpverlener en help graag kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen met diverse problematiek. Naast mijn eigen praktijk heb ik gewerkt binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie op diverse afdelingen zoals een polikliniek voor kinderen, jongeren en volwassen, deeltijdbehandeling, klinieken voor kinderen en jongeren met gedragsproblemen en in een jeugdgevangenis. Naast de zorg voor cliënten heb ik veel ervaring met leidinggeven en management.  Momenteel werk ik naast mijn praktijk op de kind en jeugdafdeling van het Westfriesgasthuis. 

Binnen de behandeling heb ik het meest affiniteit met jongeren en volwassenen met angst, enkelvoudig en complex trauma, identiteitsproblemen en burn out problematiek. Ik ben thuis in EMDR, cognitieve gedragtherapie en diverse vormen van individuele therapie en ouder/gezinsbegeleiding.