Tarieven

 

De tarieven voor therapie zijn gebaseerd op de normen van de NZA en worden jaarlijks aangepast aan de geldende norm.


De kosten voor een individuele sessie van 45 minuten voor 2018 zijn € 98,00.

De kosten voor een individueel coachingsconsult/ burn out begeleiding van 45 minuten zijn € 110,00 (ex. BTW). Voor een consult van 60 minuten rekenen wij € 138,00 per sessie. Als uw coachingsvraag werkgerelateerd is of het gaat om burn outbegeleiding zijn werkgevers vaak bereid (mee) te betalen. 

Voor persoonlijke trajecten op uw situatie afgestemd kunnen we samen een prijsafspraak maken. 

 

Ik heb geen contracten met de zorgverzekeraars of gemeenten. Dit betekent dat uw behandeling niet automatisch zal worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website www.contractvrijepsycholoog.nl.
Wanneer er sprake is van verzekerde zorg, zal uw zorgverzekeraar de kosten (deels) vergoeden. Bij een restitutiepolis zal de zorgverzekeraar een marktconform tarief of een wettelijk tarief vergoeden. Bij een naturapolis zal de vergoeding lager zijn. Uw behandeling kan eveneens vallen onder onverzekerde zorg. Dit geldt voor enkele bepaalde DSM -diagnoses, zoals een aanpassingsstoornis. In dit geval is voor de zorgverzekeraar sprake van een OVP (overig product). Wanneer u een aanvullende verzekering heeft, kan het zijn dat de zorgverzekeraar uw behandeling voor een deel vergoed. In geval er geen sprake is van een DSM -diagnose kunt u kiezen voor coaching, waarvoor de bovengenoemde tarieven gelden. Informeer hierover bij uw zorgverzekeraar.


Indien u verhinderd bent dient u tijdig af te zeggen. Bij niet verschijnen op de afspraak of korter dan 24 uur van tevoren afbellen, brengen wij een no-show tarief van € 50,- in rekening. U kunt deze kosten niet verhalen op uw zorgverzekeraar.